El Valldoreix FC cau per la mínima en un partit en que dóna la cara davant la UD Molletense

Imatge del final del partit / Foto: Valldoreix FC

El Valldoreix FC perd (1-0) davant la UD Mollentense en la jornada inaugural del grup 2 de Segona Catalana. Els de José Andrés Vargas marxen de buit de Mollet, però amb bones sensacions en un matx en què han anat de menys a més i han tingut diverses ocasions d'empatar en el segon temps.

L'estrena a Segona Catalana dels valldoreixencs no ha estat l'esperada i no han pogut sumar cap punt. Els de José Andrés Vargas no han entrat bé en el partit i han vist com la UD Molletense ha tingut el domini en els primers 45 minuts, en els que han estat capaços d'anotar l'únic gol del partit en el 40 mitjançant David Sánchez.

En la segona part els de Valldoreix han millorat, han introduït canvis i han passat a dominar el joc. Els locals només han creat perill en alguna contra i els visitants han tingut alguna ocasió d'empatar. Al final tot i la derrota, bones sensacions de com l'equip ha sabut créixer durant el matx i arribar al final amb opcions de puntuar.

La setmana que ve els valldoreixencs reben el Pubilla Casas.