Un gol al 94 condemna al SantCu en un partit de llum i ombres

Els santcugatencs perden 1 a 2 contra el Manlleu en un partit irregular marcat per les jugades a pilota parada

El Sant Cugat FC perd a casa el seu primer partit de la temporada contra el Manlleu (1-2) amb un gol al minut 94 a la segona jornada del grup 1 de Primera Catalana. Els de Joan Garcia, superiors a la segona meitat del partit, han deixat escapar l'empat en l'últim suspir en un matx irregular que es podria haver decantat per qualsevol dels dos equips. Els d'Osona s'han avançat a la primera part amb un gol matiner, però a la segona part Naoufal ha empatat el partit després d'un penal polèmic. Una jugada a pilota aturada, però, ha acabat condemnant el SantCu que es queda amb tres punts a la classificació.

La falta de control ha marcat els primers minuts del partit, amb pilotades a banda i banda que no han desembocat en cap ocasió. El Manlleu, però, ha anat agafant les regnes del partit fins que al minut 13, Martí Soler ha marcat amb un xut des de la frontal que ha rebotat en un defensor dels locals. El gol ha donat confiança als visitants, que han allargat el seu domini al camp generant més ocasions de perill. Una rematada de cap d'Arévalo que ha sortit fregant el pal al minut 27 ha estat l'única oportunitat clara dels de Garcia en tota la primera part, que han vist com Gabri salvava el 0 a 2 amb una aturada magistral a les acaballes dels primers 45 minuts.

Dinàmica completament diferent a la represa del partit, on els santcugatencs, amb el clar control del partit, han desplegat un joc molt més ofensiu. L'entrada de Pablo al minut 51 ha aportat a l'equip desequilibri i velocitat, i el Manlleu s'ha vist obligat a recular a camp propi. El domini del Sant Cugat s'ha acabat traduïnt en l'empat de Naoufal al minut 66 després d'un penal polèmic. Quan tot semblava indicar que el partit acabaria en empat, una rematada de cap de Joel Puntí al minut 94 ha sentenciat el partit i ha enviat els tres punts cap a Manlleu.

L'autor del gol del SantCu, Naoufal El Ghrim, ha explicat a Cugat.cat en quins aspectes ha de millorar l'equip.

Naoufal El Ghrim

Crec que l'equip ha treballat bé, hem tingut ocasions clares. Però ells han tingut més encert a pilota aturada, que és un aspecte que encara hem de treballar, així com les segones jugades.

Els vermell-i-negres jugaran la setmana que ve contra el San Juan de Moncada.