El Junior B guanya el derbi davant el Mira-sol i és l'únic equip de Tercera Catalana que suma els tres punts


  • Comparteix:

El Mira-sol Baco ha perdut el derbi al camp del Junior B

El Mira-sol Baco ha perdut el derbi al camp del Junior B

El Junior B és l'únic equip santcugatenc de Tercera Catalana que ha guanyat a la jornada 2 de competició. Els blau-i-negres han superat (3-2) en el derbi del grup 6 davant del Mira-sol. El SantCu B ha caigut al camp del Llano (2-1) i la Penya Blaugrana, al grup 5, ha perdut (0-2) davant el Manlleu B al grup 5.

El Junior B s'ha imposat en els minuts finals davant del Mira-sol amb un gol de Nacho Deu a les acaballes del matx. Kevin Pedragosa al minut vuit avançava els mirasolencs, però ràpida reacció amb gol de Nacho Deu. A la represa, gol de Lluc Riera al minut 48 i empat, novament de Pedragosa al 78. El gol del triomf dels blau-i-negres suposa el primer triomf dels santcugatencs a la lliga i amb nou tècnic a la banqueta, Virdis.

Al mateix grup, el SantCu B va encaixar la primera desfeta al camp del Llano. Tot i avançar-se amb gol de Simon Basanta, els de Josué Olmo van veure com Alexis Corbalán al minut 73 i Sebastián Gutiérrez al 89 remuntaven el partit.

Al grup 5, la Penya Blaugrana Sant Cugat es va veure superada pel Manlleu B (0-2) i continua sense puntuar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.