L'Atlètic Junior iguala el matx davant el Molins de Rei al darrer minut i continua invicte


  • Comparteix:

Imatge del matx entre l'Atlètic Junior i el Molins de Rei

Imatge del matx entre l'Atlètic Junior i el Molins de Rei

L'Atlètic Junior empata (3-3) amb el Molins de Rei a la quarta jornada del grup 3 de la Segona Catalana de futbol. Els blau-i-negres han igualat el matx en el darrer minut de partit després que Ruy Gama hagi empatat de penal. El matx ha estat marcat per la intensitat i les alternances en el marcador. Els de Jordi López continuen invictes i ocupen la tercera posició a la classificació.

Partit molt disputat entre l'Atlètic Junior i el Molins de Rei que ha acabat amb empat, però on el marcador s'ha mogut fins a sis vegades. Carles Capella ha avançat els visitants amb minut 10, però Pablo Alonso, al 13 ha establert l'empat. I de nou, el mateix Alonso ha fet el segon al minut 18. Abans d'arribar al descans, Eric Criado ha fet un doblet que ha servit perquè els visitants marxessin amb avantatge al marcador. A la represa, el matx ha continuat igualat i no ha estat fins al darrer minut quan Ruy Gama ha transformat un penal per assolir l'empat a tres.

Els blau-i-negres visiten la propera jornada el Prat B.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.