El Sant Cugat FC s'imposa a domicili a la Guineueta i suma dues victòries consecutives

El Sant Cugat FC suma un triomf per la mínima (0-1) en la seva visita a la EE Guineueta a la cinquena jornada del grup 1 de Primera Catalana. Un gol de Lucas Palma en una falta lateral ha estat suficient per endur-se els tres punts per a un SantCu que suma dues victòries consecutives i segona jornada amb la porteria a zero.

La igualtat ha estat la nota dominant en un partit on el Sant Cugat FC ha disposat de més ocasions i s'ha mostrat molt segur defensivament. Els locals han intentat sortir amb la bola controlada, però el conjunt vermell-i-negre no ho ha facilitat i amb un Peski molt efectiu en el mig camp ha desconectat el joc dels barcelonins. En el primer temps el SantCu ho ha intentat amb xuts llunyans de Ligero i Mauri, sense sort cara porteria. De la seva banda, la Guineueta ha buscat la porteria amb centrades al segon pal que no han aconseguit rematar. Amb empat a zero s'ha arribat al descans.

En el segon temps el matx ha seguit el mateix guió fins el minut 66, quan una falta lateral centrada per Ligero, ha caigut als peus de Lucas Palma que ha batut al porter amb un fort xut. Un gol que en un primer moment semblava que anulava l'àrbitre per fora de joc, però posteriorment ha concedit per indignació de l'equip local. Amb la diana la Guineueta ha estirat linies i ha tingut alguna ocasió per aconseguir l'empat, molt ben resolta pel porter del Sant Cugat, Gabri.

Amb el triomf, els de Joan Garcia sumen 10 punts i se situen a la zona mitja alta de la classificació. La setmana que ve els vermell-i-negres reben el CE Banyoles.