El Valldoreix FC perd a casa davant el Sant Pol en un partit on ha merescut més

El Valldoreix ha perdut el primer partit de la temporada a casa

El Valldoreix perd el segon partit consecutiu i el primer a casa (1-2) en un partit davant un Sant Pol molt eficient de cara a porteria. Els verds-i-blancs no han tingut la sort de cara, s'han topat amb els pals i han encaixat un gol als minuts finals, quan estaven volcats buscant la victòria.

El Valldoreix ha tornat a perdre però aquesta vegada en un partit on no ho ha merescut. Els homes de José Andrés Vargas han començat perdent al principi de la segona part. Tot i això, no han perdut la cara al partit i han buscat l'empat. Nacho Torrentbó ha estavellat un xut contra el pal però finalment Jan, un dels homes que ha entrat des de la banqueta per revolucionar el partit, ha empatat. el matx al minut 65.

Lluny de satisfer-se amb aquest punt, els locals han volgut la primera victòria davant de la seva gent i el pal ho ha evitat després d'un xut de Nico. Quan semblava que el partit acabaria amb empat, una jugada aïllada del Sant Pol ha establert el segon i definitiu gol que donava la victòria als del Maresme.