L'Atlètic Junior suma un nou triomf i segueix al capdavant de la classificació

Imatge d'aquesta temporada

L'Atlètic Junior supera (1-2) la Unificació Bellvitge a la setena jornada del grup 3 de Segona Catalana. Els de Jordi López han tornat a mostrar-se molt forts mentalment i han aconseguit remuntar un gol inicial dels locals amb dues dianes de Ruy Gama.

Els santcugatencs han començat bé i han portat el pes dels primers minuts, però una errada ha propiciat el gol dels locals que s'han avançat mitjançant Ezquiel Palomares. La diana ha fet crèixer el Bellvitge que ha aprofitat la davallada dels visitants per passar a controlar el joc fins a la mitja part.

Els de Jordi López han sortit amb el xip canviat en el segon temps i han passar a dominar el partit. Ruy Gama ha fet l'empat a l'inici de la segona part i ha fet el segon també en el 66, en un periode dominat clarament per l'Atlètic Junior. Al final els tres punts han volat cap a Sant Cugat i l'Atlètic Junior es manté líder amb 17 punts.

La següent setmana els de Jordi López reben la visita del Marianao Poblet, quinzè classificat, amb set punts.

Ruy Gama

El que necessitem és més ritme físic i més exigència per aconseguir tenir un bon ritme. Busquem els tres punts cada partit i seguim invictes amb el que cami que hem de seguir.