El SantCu femení perd a casa contra el Sant Gabriel i encada dues derrotes consecutives

Les vermell-i-negres s'han avançat en el marcador però les de Sant Adrià han pogut imposar el seu ritme i acabar enduent-se els tres punts

La jugadora santcugatenca Ari abans de firmar el 2 a 2

El femení del Sant Cugat FC cau a casa davant el Sant Gabriel B (2-3) i encadena la segona derrota consecutiva al grup 1 de Preferent. Les de Tono Cadevall s'han avançat al marcador mitjançant Ari Forment, però en 15 minuts les rivals han donat la volta al marcador per marxa al descans amb un resultat de 1 a 2. A la represa, les vermell-i-negres han posat les taules gràcies a un penal transformat novament per Ari. El doblet de la santcugatenca, però, no ha estat suficient. A 10 minuts pel final, Ainhoa Alonso ha culminat una gran jugada de les visitants amb un xut que s'ha colat pel pal dret de la porteria defensada per Mendez. L'equip, sisè a la classificació, rep el Fontsanta-Fatjó a la propera jornada de la competició.