Josep Señé: 'Des de petit somies jugar contra els millors jugadors del món i el Barça és el millor cas'

El santcugatenc s'enfrontarà amb la Cultural Leonesa al FC Barcelona als setzens de final de la Copa del Rei


Temes relacionats

El futbolista santcugatenc Josep Señé fitxa per la Cultural Lleonesa de Segona Divisió (21/jul/17)

Señé: 'El somni de debutar a Primera Divisió s'ha fet realitat amb el Celta' (23/des/15)


  • Comparteix:

Señé fa dues temporades que juga a la Cultural Leonesa / Foto: Web Cultural Leonesa

Señé fa dues temporades que juga a la Cultural Leonesa / Foto: Web Cultural Leonesa

El jugador santcugatenc Josep Señé encara 'amb il·lusió' i amb 'bones sensacions' el repte d'enfrontar-se al FC Barcelona als setzens de final de la Copa del Rei. El sorteig d'aquest divendres ha emparellat el Barça amb la Cultural Leonesa de segona B, on milita actualment el futbolista local. Cugat.cat ha entrevistat Señé pocs minuts després del sorteig per conèixer les primeres impressions del jugador, a més de fer un repàs a com li està anant la segona temporada a Lleó.

ESCOLTA-HO

Al sorteig de Copa del Rei us ha tocat la grossa, com es diu popularment, el Barça. Quines primer sensacions tens?

Tocarà treballar dur. Tinc bones sensacions perquè és el que volíem tots els equips de Segona B que estàvem al sorteig, jugar contra el Barça, contra el Madrid, contra l'Atlètic de Madrid... Equips grans, que s'ompli l'estadi, que puguem gaudir del partit i que la gent que vingui al camp també pugui gaudir de veure un equip com aquest.

Com encareu aquesta eliminatòria? Creieu que podeu tenir opcions, també tenint en compte que el Barça als setzens de final potser juga amb jugadors menys habituals?
Evidentment tenim la il·lusió de passar, però sabem que serà bastant complicat. Sí que és veritat que el Barça m'imagino que rotarà moltíssims jugadors, però aquest any té una amplitud de plantilla que no tenia altres anys i té grans jugadors que no són tan habituals.

Aquesta eliminatòria serà el 31 d'octubre l'anada i el 5 de desembre la tornada, creus que afecta que hi hagi tanta separació entre els dos partits?
No crec que afecti. El millor per nosaltres i per tots els equips de Segona B, fins i tot pel Sant Andreu que també s'ha classificat, seria jugar a partit únic. Tindríem més possibilitats de passar. Però, al final que hi hagi més marge de temps entre un partit i un altre no crec que afecti en els plans dels equips.

Com encara un equip com la Cultural Leonesa, de Segona B una eliminatòria com aquesta?
Sobretot amb il·lusió, amb la intenció de gaudir d'un parell de partits, de poder jugar contra un equip com el Barça. Aquí al Reino de León intentarem fer-los un partit incòmode, i al Camp Nou, depenent del resultat que portem d'aquí anirem a gaudir d'un escenari on no es juga cada dia.

De fet, tu ja t'has enfrontat al Barça, en concret al Camp Nou vas ser titular quan estaves al Celta, l'anterior equip on militaves. Com recordes aquell partit?
Un partit molt especial per ser l'escenari que era, per jugar contra els jugadors que eren a l'equip. És molt especial jugar contra aquests equips, des de petit somies en jugar a Primera Divisió, contra els millors jugadors del món i el Barça és el millor cas.

Més enllà de la Copa del Rei, aquest any esteu a Segona B, vau baixar de Segona A l'any passat a la Cultural. Com està anant aquesta temporada de moment?
Ara bé, els últims partits hem reconduït una mica la situació perquè no vam començar gaire bé. Ara ens estem coneixent més entre els jugadors i crec que anem per bon camí.

I en l'àmbit personal, estàs content a Lleó?
Sí, va haver-hi opcions de sortir a l'estiu i el club va considerar que no eren bones i al final no va haver-hi acord. Al final la opció de quedar-me era la més factible i així va ser.

Perquè tu has jugat a Primera Divisió, com dèiem amb el Celta. Com es passa aquest procés de jugar de Primera a Segona B? Tens esperances de tornar a jugar a un equip de Primera Divisió?
Sí, clar que tinc esperances. Amb la temporada que vaig fer l'any passat crec que em vaig guanyar la possibilitat de tornar a Primera Divisió i al final no es va donar per circumstàncies externes. Jo treball el dia a dia per tornar a poder jugar al màxim nivell, que és el que vull.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.