El Sant Cugat FC no pot materialitzar les nombroses ocasions generades i suma un empat a casa


  • Comparteix:

El Sant Cugat FC i el Can Vidalet empaten (0-0) a la vuitena jornada del grup 1 de Primera Catalana. Després d'un primer temps igualat, on els visitants han tingut el control i els santcugatencs les millors ocasions, en el segon temps els vermell-i-negres han tingut fins a quatre clares ocasions per marcar i endur-se el triomf, tancant als visitants en el seu camp en els darrers minuts.

El partit ha tingut un temps per a cada equip. Tot i disposar d'ocasions més clares els santcugatencs en el primer temps, ha estat el Can Vidalet qui ha tingut el control del joc, amb uns inspirats Aniol, Airan i Raul Capitán en el front d'atac i alguna ocasió per marcar. Però els santcugatencs han sabut aguantar i sortir molt bé a la contra amb Badre com a referent atacant, a més de crear perill en la pilota aturada.

En el segon temps poc a poc els de Joan Garcia s'han anat fent amb el control del joc, amb clares ocasions per marcar. En un mà a mà amb el porter, el local Badre no ha pogut superar Khalid, en la que ha estat la primera de les diverses que han tingut els santcugatencs per endur-se els tres punts. La sortida d'Oriol Fernández ha donat més perill a l'atac local, i el mateix jugador i Pablo han tingut bones i clares ocasions per marcar, sobretot amb xuts llunyans. Al final, amb el Can Vidalet tancat en el seu camp, el SantCu ho ha intentat de totes les maneres, però el marcador no s'ha mogut.

Amb l'empat, els vermell-i-negres, que acumulen sis jornades sense conèixer la derrota, sumen 13 punts i són setens. La següent jornada visiten la UE La Jonquera.




Óscar Vega

A la segona part els hem tingut tancats i hem tingut ocasions per emportar-nos els tres punts. Hem de seguir treballar per aconseguir el triomf en el següent partit a La Jonquera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.