La Penya Blaugrana Sant Cugat reivindica millores a Can Magí


  • Comparteix:

La Penya Blaugrana Sant Cugat- Escola de Futbol Hristo Stòitchkov ha presentat els més de 450 jugadors per a la nova temporada aquest dilluns a Can Magí. El president del club, Josep Maria Félez, ha demanat a l'alcaldessa, Carmela Fortuny. L'ampliació dels vestidors, la coberta de la graderia i millores de l'enllumenat. Fortuny ha respost que estudiaran aquesta proposta. El president d'honor de l'entitat, Hristo Stòitchikov, ha estat la gran atracció de l'acte.

La Penya Blaugrana Sant Cugat- Escola de futbol Hristo Stòitchkov continuen per 14a temporada treballant conjuntament en la formació esportiva i social dels jugadors. 26 equips han desfilat per la gespa de Can Magí i també la seixantena de nens de l'escola de base. Els jugadors han gaudit d'un espectacle de llum i color. El Barça ha estat present a través de Ramon Maria Calderé que ha fet entrega de dos regals, un al club santcugatenc i l'altre, a l'Ajuntament.

L'acte també ha servit per reconèixer la tasca social del club i el de la figura que li dona nom al club, l'exjugador búlgar del Barça, Hristo Stóitchkov a través d'un vídeo. I com sempre passa en aquest acte, el búlgar ha estat el més sol·licitat tant per als petits com per als més grans. Samarretes, papers i moltes botes ha hagut de signar Stòitchkov, un veritable ídol a Can Magí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.