El SantCu esgarrapa un punt de prestigi a Palamós, tot i desaprofitar clares ocasions de gol


  • Comparteix:

El SantCu ha empatat al camp del Palamós / Font: Jerónimo Morín

El SantCu ha empatat al camp del Palamós / Font: Jerónimo Morín

El Sant Cugat Futbol Club empata (1-1) al camp del Palamós a la jornada 11 del grup 1 de la Primera Catalana. Els santcugatencs s'han avançat al minut 39 gràcies a Patrick Chico, però al minut 46 han cedit l'empat després d'un cúmul derrades defensives en cadena. Els vermell-i-negres encadenen sis jornades sense guanyar després de quatre empats i dues derrotes.

Se li resisteix el triomf a l'equip de Joan Garcia a les últimes jornades, tot i fer mèrits al camp del Palamós per endur-se els tres punts. El primer temps ha estat de domini palamosí amb més arribades dels locals davant un SantCu ben plantat al terreny de joc. Els vermell-i-negres s'han avançat a través d'un golàs de Patrick Chico al minut 39. Quan faltava un minut per acabar el primer temps, tres errades defensives en cadena dels santcugatencs han propiciat el gol de l'empat del Palamós.

A la represa, el SantCu ha sortit molt endollat i ha passat a ser l'amo i senyor del matx. El Palamós s'ha vist superat, tot i que els locals han aprofitat diferents contraatacs per posar la por al cos dels vermell-i-negres. El SantCu ha tingut opcions de guanyar el matx sobretot en el darrer segon quan Joel Fernández no ha impactat la pilota a la línia de gol.

Els vermell-i-negres són dotzens i dissabte rebran el Sabadlel Nord, cinquè.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.