Un Sant Cugat coratjós firma taules amb el Vic en un partit poc vistós


  • Comparteix:

El Sant Cugat i el Vic han empatat (2-2) en la jornada 13 del grup 1 de la Primera Catalana. En un duel de molta intensitat i poc futbol, els santcugatencs han vist com els visitants els hi remuntaven una diana inicial però han sabut respondre amb la igualada final. Peke ha fet els dos gols del Vic mentre que Pascu i Naoufal han vist porteria pels santcugatencs.

El Sant Cugat ha sumat un punt amb el Vic que té regust de poca cosa. Els santcugatencs, que arribaven a la cita després de sumar un meritori triomf davant el Sabadell Nord, no han passat de l'empat davant un equip de la mitja taula. I això que, ben aviat, se li han posat les coses de cara al Sant Cugat amb la diana de Pascu. El central santcugatenc ha rematat amb una gran volea una centrada de córner de Patrick. La resposta del Vic, però, ha estat immediata i Peke, de falta, ha fet l'empat dos minuts després.

L'1-1 ha precedit uns minuts de molt poc futbol, imprecisions, nervis, pilotades i poques idees ofensives. En la represa, s'ha vist millor imatge del Sant Cugat tot i el gol inicial dels visitants. Vega ha comès un penal i Peke no ha fallat des dels 11 metres. A partir d'aquí, aire nou des de la banqueta, els locals han baixat la pilota a la gespa i han generat diverses ocasions sobre la porteria de Reig. Per banda dreta, on avui ha tingut la primera mitja hora de la temporada Eric Reverter, però també per banda esquerra d'on ha arribat el gol de l'empat. Naoufal, a cama canviada, s'ha inventat una jugada que acabat amb el definitiu 2-2. "Quan estem perdent casa, hem demostrat que no ens val amb empatar i hem anat a buscar la victòria. N'hem tingut alguna al final però no ha pogut ser", ha comentat el defensa local Marc Pascual després del partit.

El Sant Cugat ho ha seguit intentant i ha tingut el triomf a tocar amb ocasions de Badre, Peski i Pablo però l'empat ja no s'ha mogut. Amb el punt, tots dos equips es mantenen en la zona mitja.




Marc Pascual

Quan estem perdent a casa, hem demostrat que no firmem l'empat i volem la victòria. Amb el 2-2, hem buscat el 3-2. N'hem tingut alguna al final però no ha pogut ser.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.