El SantCu disputa el 'Partit per la igualtat' aquest vespre a la ZEM Jaume Tubau


  • Comparteix:

Imatge del cartell promocional del partit / Font: Sant Cugat FC

Imatge del cartell promocional del partit / Font: Sant Cugat FC

El Sant Cugat FC posarà el seu gra de sorra en la lluita contra la violència masclista amb un partit de futbol mixt que es disputa aquesta nit a les nou a la ZEM Jaume Tubau entre jugadors i jugadores dels equips sèniors del club. La cita, organitzada amb motiu del Dia Internacional contra la Violència Masclista i sota el nom 'Partit per la igualtat', pretén ser un altaveu per reivindicar la igualtat de gènere en l'esport i l'erradicació de les actituds masclistes als terrenys de joc. A més, el duel estarà xiulat per la primera tripleta arbitral femenina que va arbitrar un partit de Tercera Divisió. Abans del duel Gemma Mengual llegirà un manifest de rebuig al masclisme i a favor de la igualtat de gènere.

El president del club, Llorenç Santasusagna, ha explicat, en declaracions a Cugat.cat, que aquest partit vol ser un reflex 'de la lluita contra la violència masclista' i que incideixi també en la importància de la igualtat de gènere.

Cada equip estarà format per jugadors i jugadores dels primers equips que vestiran unes samarretes exclusives per l'ocasió: un equip amb una samarreta blanca i l'altre amb una samarreta de color violeta, ambdues amb el lema 'No és no' sobreimprès.

Els dos equips saltaran al terreny de joc amb una pancarta on s'hi podrà llegir el mateix lema, i que després del partit es penjarà a les instal·lacions del club amb la resta de pancartes de patrocinadors del club.

La iniciativa compta amb el suport de la Fundació de la Federació Catalana de Futbol, Thinkink Sport i l'empresa Advanced Sports and Nutrition Labs. Han confirmat l'assistència a l'acte l'alcaldessa, Carmela Fortuny.






Llorenç Santasusagna

Aquest és el primer valor que sobresurt, erradicar la violència masclista. També volíem afegir la igualtat de gènere. Per això vam dissenyar aquest acte, perquè creiem que incideix en aquests dos valors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.