L'Atlètic Junior empata als darrers minuts davant el San Mauro però perd el liderat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat.cat

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat.cat

L'Atlètic Junior empata a l'últim minut a casa davant el San Mauro (2-2) però perd el liderat del grup 3 de Segona Catalana. Els de Jordi López, que no han pogut imposar el seu joc ni posar-se per davant el marcador en cap moment, cedeixen amb aquestes taules el liderat a l'Atlètic Sant Just, que se situa primer amb 30 punts, un més que els blau-i-negres.

Labiad ha avançat al conjunt visitant al minut 16, però Bartumeus ha retatllat distàncies quatre minuts més tard. A les acaballes de la primera meitat, Adrià Feixas ha tornat a posar per davant el San Mauro. Amb el partit arribant al xiulet final, Carles Escorihuela ha fet el 2 a 2 i ha rescatat un punt a l'últim suspir.

L'Atlètic Junior visitarà d'aquí dues setmanes el Fontsanta-Fatjó, quart classificat amb 27 punts i rival directe dels santcugatencs per les primeres places.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.