L'Atlètic Junior es deixa igualar un 0 a 2 a Fontsanta, però es manté en segona posició

L'Atlètic Junior ha empatat al camp de la Fontsanta

L'Atlètic Junior ha empatat (2-2) al camp del Fontsanta Fatjó a la 15a jornada del grup 3 de la Segona Catalana de futbol. Els de Jordi López s'han avançat amb un 0 a 2 al descans, però a l'inici del segon temps, els locals han igualat el matx. Tot i l'empat, els blau-i-negres són segons classificats, a dos punts del líder, el Martorell.

El Junior ha fet un primera part molt efectiva i Bartu, al minut 26, i Ruy Gama, al 40, han posat el 0 a 2 en el marcador al primer temps. A la represa, els locals han empatat en 15 minuts i han situat l'empat a 2. A partir d'aquest instant, el Junior ha tingut les millors ocasions, però el matx ha acabat amb empat final. El tècnic de l'equip, Jordi López, ha assenyalat que més que sumar 'un punt' n'han perdut 'dos' després d'anar guanyant per 0 a 2. López també ha explicat que després d'empatar el Fontsanta, el seu equip ha gaudit de les millors ocasions del matx.

Els blau-i-negres tornen a jugar fora de casa i ho faran al camp de l'Olímpic de Can Fatjó, penúltim classificat.