El femení del SantCu cau golejat a casa davant el líder

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat.cat

El femení del Sant Cugat FC cau golejat (4-0) aquest diumenge a domicili davant el Levante Las Planas, que es reafirma encara més com a líder, i veu com la ratxa de cinc partits consecutius sense perdre arriba a la seva fi. El conjunt de Tono Cadevall s'ha vist àmpliament superat i ha estat incapaç de generar ocasions clares. Les vermell-i-negres es mantenen així en quarta posició amb 24 punts.

El partit s'ha posat en contra per les locals ben aviat, amb un gol al minut 10 d'Ariadna Franch. Les locals, lluny d'acomodar-se amb el resultat a favor, han seguit buscant la porteria defensada per Anna Armengol i al minut 24, Eva María Díez ha ampliat les distàncies.

El guió de la primera meitat ha estat calcat al de la segona. Al cap de 20 minuts d'iniciar el segon període, Lucía Soledad Agüero ha fet un 0 a 3 que ha deixat molt tocades a les jugadores santcugatenques. A falta de sis minuts per el final, Díez ha sentenciat el partit amb el seu particular doblet.

L'equip vermell-i-negre visitarà la setmana que ve el camp de l'Atlètic Vilafranca, penúltim classificat.