El SantCu vol millorar els registres a la segona volta lluny de la ZEM Jaume Tubau


  • Comparteix:

El SantCu vol millorar els resgitres a la segona volta de campionat / Font: SantCu

El SantCu vol millorar els resgitres a la segona volta de campionat / Font: SantCu

El SantCu ha tancat la primera volta al grup 1 de la Primera Catalana de futbol en novena posició amb 22 punts, quatre per damunt del descens. Els vermell-i-negres han sumat cinc victòries, set empats i cinc desfetes en les 17 jornades de competició disputades. El segon entrenador de l'equip, Nelson Ocampo, ressalta que han d'incrementar el rendiment lluny de la ZEM Jaume Tubau per millorar la primera volta de campionat.

Matagegants del grup

L'equip ha competit de manera brillant contra els quatre primers classificats. Empat amb el líder, Girona C, triomf contra el Vilassar, segon, victòria contra el tercer, Sabadell Nord, i empat contra el quart, Palamós. La nota negativa la trobem en els duels contra els equips de la part baixa. Triomf contra Guineueta, primer equip en descens, empats contra Vic, San Juan Montcada i Argentona i derrota contra el Farners, cuer.

Números regulars

L'equip ha marcat 20 gols i n'ha encaixat 20 i és un dels equips menys golejats del grup. L'equip s'ha mostrat molt sòlid a casa després de disputar nou partits amb un balanç de tres triomfs, quatre empats i dues derrotes. Com a visitant, l'equip ha jugat vuit partits amb dos triomfs, tres empats i tres desfetes.

Més contundents lluny de Sant Cugat

El segon entrenador de l'equip, Nelson Ocampo, es mostra satisfet pel rendiment de l'equip i la intensitat que es veu en cada partit que disputa l'equip. Ocampo creu que cal fer un 'canvi de xip' lluny de la ZEM Jaume Tubau i tenir millors números.

El SantCu rebrà aquest dissabte la visita del Llagostera B, desè, i amb els mateixos punts que els vermell-i-negres.





Nelson Ocampo

A casa som forts i a casa hem d'igualar els mateixos resultats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.