L'Atlètic Junior es desfà del cuer i torna a somriure després de quatre jornades sense guanyar

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat.cat

L'Atlètic Junior es desfà del Begues (2-0) i torna al camí del triomf quatre jornades després. Els santcugatencs trenquen així una mala ratxa de resultats i mantenen el pols a la capdavantera del grup 3 de Segona Catalana. Amb 34 punts, els de Jordi López se situen en tercera posició, a tres del segon classificat, el Martorell, i a cinc del líder, l'Atlètic Sant Just. Tots tres equips han sumat els tres punts aquesta darrera jornada i, per tant, no hi ha canvis a la classificació de la lliga.

Els blau-i-negres han resolt el partit ben entrada la segona meitat. Tot i un primer període on l'equip ha tingut arribades perilloses, no ha estat fins al minut 68 quan el golejador de l'Atlètic Junior i màxim anotador de la competició, Ruy Gama, ha avançat els locals. Els minuts finals han estat de clar domini santcugatenc, que han sentenciat el partit al minut 89 amb un gol obra de Carlos Riera.

L'entrenador de l'Atlètic Junior, Jordi López, ha explicat a Cugat.cat que l'equip es trobava 'angoixat' per els últims resultats, però que es trobava 'molt fort mentalment' i ha tirat el partit endavant.

Jordi López

Veníem de quatre partits sense guanyar i l'equip tenia una mica d'angoixa. Sabíem que el rival estava treballant bé i ens ha costat. Però l'equip ha estat molt fort mentalment.