Ramon Juan, un autèntic mur a la porteria del Cornellà


  • Comparteix:

Ramon Juan, una assegurança a la porteria del Cornellà / Font: Ramon Juan

Ramon Juan, una assegurança a la porteria del Cornellà / Font: Ramon Juan

El Cornellà és el segon equip menys golejat del grup 3 de Segona B de futbol i un dels porters de l'equip és el santcugatenc Ramon Juan. Juan ha jugat 17 dels 21 partits disputats en el que és el debut d'aquest jove porter a la divisió de bronze del futbol estatal. El futbolista santcugatenc espera tornar a jugar el play-off d'ascens a Segona A.

Jugador del planter

Ramon Juan va arribar al Cornellà sent infantil de segon any procedent de la Damm. Des d'aquell moment, Juan ha anat passant per totes les categories de l'entitat. La temporada passada, tot i ser juvenil, ja era el segon porter del primer equip. I aquesta campanya va començar els sis primers enfrontaments, després va estar quatre de suplent i des de fa 11 ocupa la porteria cornellanenca.

Dinàmica guanyadora

El Cornellà és tercer classificat amb 36 punts, a cinc del líder, el Vilarreal B. Els del Baix Llobregat volen repetir el play-off d'ascens. Ramon Juan no amaga aquest objectiu i considera que l'equip està preparat per repetir aquesta fita. Juan també ha parlat de la marxa del tècnic Jordi Roger que defineix com a 'cop dur' després de molts anys a l'entitat. L'arribada de Xavi Calm, segon tècnic amb Roger, és molt 'bona' perquè ja coneix a la majoria de jugadors de l'equip i s'ha seguit amb la mateixa dinàmica.






Ramon Juan

La marxa de Jordi Roger va ser un cop dur perquè em va fer debutar.

Ramon Juan

L'objectiu de cada partit és no encaixar cap gol i sumar punts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.