L'Atlètic Junior segueix la linia ascendent i es desfà a domicili de l'Espluguenc

L'Atlètic Junior supera (1-3) l'Espluguenc en la dinovena jornada del grup 3 de Segona Catalana. Els blau-i-negres tornen a somriure i sumen la segona victòria consecutiva, mantenint-se així en la persecució dels dos primers classificats, l'Atlètic Sant Just i el CF Martorell.

El partit s'ha posat de cara per a l'Atlètic Junior abans del descans, quan en tant sols dos minuts els de Jordi López han marcat dos gols, el primer de Miguel ángle Sánchez i el segon de Pablo Alonso. Dues dianes que donaven un còmode avantatge als visitants i que en el segon temps han sabut fer més gran amb un tercer gol, d'Adrian Garcia. Els locals han pogut fer el gol de l'honor mitjançant Kaito Kawano, però sense temps de fer inquietar als de Jordi López pel resultat.

Amb la victòria l'Atlètic Junior continua a cinc punts del líder, l'Atlètic Sant Just, i a un del segon, el CF Martorell. La setmana vinent reben l'AE Joventut Ribetana, cinquè amb 33 punts.