El SantCu perd a Tona en un matx marcat per la malastrugança dels vermell-i-negres

El SantCu s'ha vist superat pel Tona / Font: Cugat.cat

El SantCu ha perdut (3-1) al camp del Tona en matx corresponent a la jornada 21 del grup 1 de la Primera Catalana de futbol. Els santcugatencs s'han vist superats per l'efectivitat local que ha trencat els plans atacants dels vermell-i-negres. Els de Joan Garcia tornen a perdre després de dues victòries consecutives.

El SantCu ha patit tot tipus d'obstacles aquesta jornada a Tona. Els santcugatencs han gaudit de les primeres ocasions del matx, però un gol en pròpia porteria de Pesky ha trencat el guió de partit dels vermell-i-negres al minut 24. Tot i això, Naoufal després duna garn jugada d'equip ha empatat al minut 40. La desgràcia no ha acabat per al SantCu quan els locals han marcat en un rebot desafortunat que ha superat Gabri al minut 43 a través d'Eveli Noguera. A la represa, el SantCu ha tingut ocasions, però un contraatac de manual del Tona ha servit perquè Javi Revert marqués el 3 a 1. A partir d'aquest instant, els santcugatencs ho han intentat, però sense encert. El segon entrenador del SantCu, Nelson Ocampo, lamenta les errades defensives i la imatge 'desdibuixada' que ha mostrat l'equip aquesta jornada. Ocampo ressalta que no s'han trobat còmodes al terreny de joc.

Els vermell-i-negres són vuitens amb 28 punts i dissabte rebran la Guineueta, novè, amb els mateixos punts que els santcugatencs.