Al Sant Cugat FC se li escapen els tres punts de la Jaume Tubau amb un penal en el descompte

El Sant Cugat FC cau (0-1) davant l'EE Guineueta a la jornada 22 del grup 1 de Primera Catalana. Un partit en què s'han vist més ocasions en el primer temps i que s'ha decidit en el descompte, amb un penal que han transformat els barcelonins enduent-se així els tres punts i condemnant els santcugatencs a la segona derrota consecutiva.

Un penal en els darrers instants transformat per Damián Obispo ha donat el triomf a la EE Guineueta en un matx amb poques ocasions clares de gol. En el primer temps n'ha disposat més els Sant Cugat FC, tot i que els visitants han replicat amb algunes arribades. Cap d'elles, ni de santcugatencs ni de barcelonins ha estat suficientment clara per moure el marcador.

A la represa, el matx s'ha trencat i les arribades han estat menors que a la primera part. La més clara, un remat al travesser de la Guineueta. Tot semblava que l'empat a zero seria el resultat final, quan l'àrbitre ha xiulat un penal en contra del Sant Cugat en el temps afegit que ha estat la sentència per als locals, que han vist com Samper i Vega veien la segona groga i acabaven expulsats.

Amb la derrota els santcugatencs es queden novens amb 28 punts i la següent jornada visiten el CE Banyoles, equip de la zona mitja alta.

Sergi Giménez

M'he trobat molt còmode jugant, fins al darrer minut amb el penal. Em sap greu per l'equip, però hem de seguir treballant.