L'Atlètic Junior veu com se li escapa el partit en els darrers minuts i torna amb les mans buides de Sant Quirze

L'Atlètic Junior cau (2-1) en la seva visita al FC Sant Quirze a la jornada 23 del grup 3 de Segona Catalana. Despés d'un primer temps sense gols, a la represa i quan els santcugatencs ho tenien tot de cara per endur-se els tres punts després del gol de Carlos Esteban, el Sant Quirze ha estat més encertat cara porteria i ha remuntat el partit en els darrers minuts.

L'Atlètic Junior no donava crèdit al resultat final en acabar el partit, després de dominar el joc i el marcador fins el minut 88, i veure com tornaven sense res de Sant Quirze. Tots els gols han vingut al segon temps, el primer de l'Atlètic Junior als primers compassos després de la represa, amb una diana de Carlos Esteban que feia justicia a la superioritat visitant en el camp i al seu control.

Quan s'entrava a la recta final del partit i els santcugatencs veien el triomf a l'horitzó, els locals han fet l'empat amb un gol d'Àlex Torres al minut 88. Tot i que l'Atlètic Junior ha tingut ocasions per tornar a posar-se per davant en el marcador, en el 94 ha estat de nou el FC Sant Quirze qui feia el 2 a 1 mitjançant Santiago Peña i deixava els tres punts a casa.

Amb la derrota, l'Atlètic Junior es distancia de la zona capdavantera, quedant-se tercer amb 41 punts.

Jordi López

La sensació és complicada ja que sabem que vam fer un bon partit i ens ha deixat tocats. Hem de tirar endavant.