El Valldoreix FC segueix imparable i encadena la tercera victòria consecutiva

Els de Jose Vargas remunten un 1 a 2 en contra i escalen fins a la vuitena posició

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat.cat

El Valldoreix FC guanya el Besós Barón de Viver (3-2) i continua una setmana més mostrant un excel·lent estat de forma. Els de Jose Vargas, a més, han demostrat capacitat de reacció i persistència al remuntar fins a dues vegades un marcador que els hi era advers. Jacobo, amb un hat-trick, ha estat l'heroi del partit al culminar la remuntada local al minut 85 gràcies a un llançament magistral de falta.

Després d'una primera meitat sense gols i on cap dels dos equips ha sabut imposar el seu joc, els visitants s'han avançat en el marcador gràcies a un gol de Dani Pardo al minut 52. Un gol que el que seria l'estrella del duel, Jacobo, ha igualat quatre minuts més tard. El Besós Barón de Viver, però, ha aconseguit tornar-se a avançar i ha situat l'1 a 2 a l'electrònic. Tot i el resultat advers, el Valldoreix no li ha perdut la cara al partit i Jacobo ha igualat el matx de nou a falta de 15 minuts per al final.

Quan tot semblava indicar que el partit acabaria en taules, Jacobo s'ha tret del barret un llançament de falta que s'ha colat per l'escaire de la porteria rival al minut 85, aconseguint així el tercer triomf consecutiu per als verd-i-blancs, que escalen fins a la vuitena plaça al grup 2 de Segona Catalana.

L'entrenador del Valldoreix, Jose Vargas, ha destacat l'actitud de l'equip i 'les seves ganes de guanyar'. A la propera jornada, els verd-i-blancs visitaran el camp del Mataró, el líder de la classificació.

Jose Vargas

Ens l'hem jugat i l'equip confiava en que podia guanyar. Estem molt contents i feliços d'haver guanyat.