L'Atlètic Junior encaixa la tercera derrota consecutiva al camp del Marianao


  • Comparteix:

L'Atlètic Junior continua en mala dinàmica / Font: Cugat.cat

L'Atlètic Junior continua en mala dinàmica / Font: Cugat.cat

L'Atlètic Junior perd (3-2) al camp del Marianao a la jornada 25 del grup 3 de Segona Catalana i encadena tres derrotes consecutives. Tots dos equips han arribat al descans amb empat (2-2), però un gol del local Ivan Enríquez al minut 66 ha fet que el Marianao sumés els tres punts. Els de Jordi López són cinquens i veuen com la part alta s'allunya definitivament.

Els santcugatencs han iniciat molt bé el partit i Raul Ferrer, al minut 25, ha avançat els de Jordi López han capgirat el marcador en dos minuts. Carlos Vidal i Sergio Vacas han establert el 2 a 1. Abans d'arribar al descans, Aleix Sánchez ha fet l'empat a dos. A la represa, un solitari gol del local Ivan Enríquez ha estat suficient per establir el 3 a 2 definitiu. Els blau-i-negres es troben a vuit punts del Martorell, i a deu del líder, l'Atlètic Sant Just que encara ha de jugar el partit d'aquesta jornada.











  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.