Martí Cifuentes vol pujar amb el Sandefjord noruec a la Primera Divisió


  • Comparteix:

Martí Cifuentes és el tècnic del Sandefjord noruec / Font: Sandefjord

Martí Cifuentes és el tècnic del Sandefjord noruec / Font: Sandefjord

El tècnic de futbol santcugatenc Martí Cifuentes vol ascendir amb el Sandefjord noruec a Primera Divisió. Cifuentes es va fer càrrec de l'equip a mitja temporada i va descendir a la darrera jornada. El santcugatenc té dos anys de contracte i l'objectiu passa per tornar a la màxima categoria noruega en aquests dos anys.

Martí Cifuentes és un dels tècnics santcugatencs que ha fet una aposta internacional futbolística. L'exentrenador del Sant Andreu, Rubí o l'Hospitalet entre d'altres afronta la segona temporada a Noruega. En aquesta aventura també l'acompanyen jugadors catalans com Enric Vallés, Rufo i Tito. L'equip s'ha moldejat amb l'estil de l'entrenador de Sant Cugat. Cifuentes no amaga que l'objectiu és retornar a l'Elite Serie, primera divisió noruega. El santcugatenc també parla de la temporada passada on no va manetnir la categoria, però va estr a punt d'assolir-ho fins a la darrera jornada.




Martí Cifuentes

El club des del principi ja m'ha dit que l'objectiu és estar a Primera Divisió al 2020.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.