La redempció passa per la Jaume Tubau

Sant Cugat FC i Jonquera, tots dos en zona de descens amb 29 punts, es veuen les cares en duel crucial pels vermell-i-negres


  • Comparteix:

Imatge de la plantilla vermell-i-negra / Foto: Sant Cugat FC

Imatge de la plantilla vermell-i-negra / Foto: Sant Cugat FC

El masculí del Sant Cugat FC disputa aquest dissabte un duel vital davant la Jonquera i que pot marcar un abans i un després en el recorregut de l'equip al grup 1 de Primera Catalana. Tant vermell-i-negres com empordanesos es troben empatats a 29 punts a la zona de descens, amb la possibilitat de sortir-ne si s'enduen els tres punts. El SantCu, a més, vol trencar la dinàmica negativa que porta arrossegant des de fa cinc jornades, on només ha aconseguit 1 punt dels 15 possibles. La Jonquera, per la seva banda, suma dues victòries consecutives davant Lloret i Palamós que han permès al conjunt començar a sortir de la cua de la classificació. Una derrota de l'equip dirigit per Joan Garcia podria complicar, i molt, la vida als santcugatencs a falta de només nou jornades per al final. l partit es jugarà a les sis de la tarda a la ZEM Jaume Tubau.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.