SantCu i Vic firmen les taules en un partit d'alta intensitat

Les de Tono Cadevall no poden superar el segon classificat però es mantenen al grup capdavanter de Preferent

El primer equip femení del Sant Cugat FC firma les taules amb el Vic (2-2) en un duel d'alta intensitat a la part alta de Preferent. Les de Tono Cadevall no han pogut endur-se tres punts de la Jaume Tubau que haurien col·locat l'equip segon empatat amb les osonenques, i mantenen la tercera plaça empatades a punts amb el Terrassa, això sí, amb un partit més. Amb 39 punts, les vermell-i-negres es mantenen a la part alta de la taula i disposen encara de sis jornades per intentar escalar fins a la segona posició.

Partit molt igualat el que s'ha viscut aquest dissabte a la ZEM Jaume Tubau. Un partit que se li ha posat coll amunt a les santcugatenques només 10 minuts després de començar el partit. El Vic s'ha avançat en el marcador amb un gol que les locals han protestat per fora de joc, però que finalment ha pujat a l'electrònic. El SantCu no ha abaixat els braços davant un rival un nivell per sobre, i al minut 27 Ari ha empatat el partit després d'una jugada per la banda esquerra. Durant els 20 minuts finals de la primera meitat tots dos conjunts han disposat d'ocasions per posar-se per davant, però finalment el marcador no s'ha mogut.

A l'inici de la segona meitat, una de freda i una de calenta pel Sant Cugat. Als primers instants de la represa, Feliu ha posat per davant les vermell-i-negres amb una excel·lent rematada des del punt de penal. Un 2 a 1 que donava ales a l'equip, que sabia que amb una victòria es podien col·locar segones. La reacció osonenca, però, no s'ha fet esperar. Dos minuts més tard de la diana local, el Vic ha tornat a empatar el partit després d'una jugada per la línia de fons que ha deixat dues santcugatenques assegudes al terra.

Amb l'empat, el partit s'ha trencat totalment i un ritme frenètic s'ha apoderat de les jugadores d'ambdós conjunts. El Vic, físicament superior i demostrant més bon joc que el SantCu, ha assetjat l'àrea defensada per Norma, que en més d'una ocasió ha salvat l'equip. Les locals només ho han intentat al contraatac, però la falta d'encert ha impedit que les ocasions generessin perill. Al final, el resultat no s'ha mogut i el xiulet final ha certificat el 2 a 2.

L'entrenador del Sant Cugat FC, Tono Cadevall, ha destacat que l'equip 'segueix a la lluita' i que el Vic 'ha merescut els tres punts'. A la propera jornada, les santcugatenques visitaran el camp del Manu Lanzarote, cinquè classificat.