El SantCu suma un punt al camp del Sabadell Nord i continua fora del descens

Imatge d'arxiu

El Sant Cugat Futbol Club ha empatat (1-1) al camp del Sabadell Nord a la jornada 29 del grup 1 de Primera Catalana de futbol. Els santcugatencs s'han vist sorpresos pel gol inicial dels sabadellencs, però a la represa han empatat a través d'Arnau Benet i han tingut clares ocasions per guanyar el matx. Els de Joan Garcia encadenen tres jornades sense perdre i continuen fora del descens.

El SantCu s'ha vist sorprès pel sistema tàctic dels sabadellencs amb un 1-3-5-2 que ha deixat els santcugatencs sense massa reacció en el tram inicial del matx. Dani Muela ha aprofitat una errada de marcatge dels vermell-i-negres per establir l'1 a 0. A partir d'aquest instant, els santcugatencs han canviat el sistema i han copiat el dibuix tàctic dels locals. Les forces s'han igualat i Adri Arenas amb una rematada de cap al travesser i un xut de Naoufal que ha sortit llepant el pal han estat les ocasions més clares per als de Joan Garcia abans del descans. A la represa, el SantCu ha dominat el matx i Arnau Benet ha fet l'empat en una gran jugada col·lectiva vermell-i-negra. Els santcugatencs han seguit insistint per trobar el camí del triomf, però novament el travesser ha evitat el gol de Mauri. El SantCu torna a la competició d'aquí a 15 dies al camp del Vic, rival directe a la lluita per la permanència.

Arnau Benet

Fins el minut 35 no hem sabut entrar en el partit, però a partir d'aquí hem estat superiors i ens merexíem més que un empat.