El Sant Cugat FC no fa els deures i baixa a Segona Catalana


  • Comparteix:

El Sant Cugat FC cau (3-1) en la darrera jornada del grup 1 de Primera Catalana davant el Girona C i descendeix a Segona Catalana. Els vermell-i-negres no han fet els deures i, tot i gaudir d’ocasions, no han estat capaços d’imposar-se a un Girona C que ja no s’hi jugava res.

Els santcugatencs havien de guanyar i esperar altres resultats per poder aconseguir la permanència. Però no ha pogut ser, tot i que els altres resultats han acompanyat, i d’haver aconseguit el triomf, haurien salvat la categoria.

En els primers minuts el partit ha estat igualat, amb arribades per totes dues bandes, i una primera ocasió clara dels gironins que han estavellat al pal una rematada a una centrada lateral. Els locals han fet molt de mal en el joc aeri, i el Girona C ha posat el matx de cara amb dos gols pràcticament calcats a la sortida d’un córner. En el 17 ha marcat Murga i en el 40 ho ha fet Homet per als locals. De la seva banda, el SantCu ha tingut alguna clara, com en un xut que ha marxat fora de Pablo, el més perillós del seu equip durant tot el partit. Al descans s’ha arribat 2 a 0 per als gironins.

A la represa els santcugatencs han mogut la banqueta i han entrat homes per buscar més perill a dalt, Arenas, Joel i Patrick. Després d’algunes ocasions errades, Naoufal ha aconseguit escurçar distàncies fent el 2-1 que tornava a ficar el SantCu en el partit. Necessitaven dos gols. Però de nou les coses semblava que es complicaven quan l’àrbitre ha assenyalat penal en contra del Sant Cugat, que ha aconseguit aturar Gabri. Una jugada que ha donat ales als santcugatencs que han intentat l’empat sense gaire encert i posant més pòlvora amb l’entrada de Mauri. Malgrat algunes ocasions, ha estat el Girona C qui ha sentenciat amb el tercer gol, obra de Lluc que ha culminat una contra davant un Siso, que ha substituït a la porteria un lesionat Gabri, que no ha pogut fer res. Al final, malgrat els intents del SantCu, el marcador no s’ha mogut més, certificant així el descens del Sant Cugat FC a Segona Catalana després de tres temporades consecutives a Primera Catalana.




Nelson Ocampo

És un dia molt trist. El cos tècnic assumeix tota la responsabilitat. Avui era difícil guanyar, i contra el Rubí realment és quan perdem la categoria. Intentarem tornar el Sant Cugat Fc on es mereix, a la Primera Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.