Sant Cugat FC i Junior participen aquest cap de setmana al torneig MICFootball 7


  • Comparteix:

El València, un dels guanyadors de l'edició anterior / Foto: MICFootball7

El València, un dels guanyadors de l'edició anterior / Foto: MICFootball7

El Sant Cugat FC i el Junior participaran aquest cap de setmana a la 17a edició del torneig de futbol base MICFootball7, una competició internacional que reunirà una vuitantena d'equips i més de 800 jugadors alevins, benjamins i prebenjamins a Andorra. Enguany, a més d'equips andorrans i espanyols, hi participaran conjunts de Portugal i Corea del Sud per completar un torneig amb equips del nivell del Barça, l'Espanyol, el València i el Vila-real. Per part vallesana, el Terrassa i el Mollet també competiran a la jornada.

En total es jugaran prop de 200 partits que es jugaran als terrenys d'Encamp, d'Ordino, Prat del Roure i Borda Mateu de la Federació Andorrana. El torneig es dividrà en quatre categories: alevins de primer any, benjamins de segon any, benjamins de primer any i benjamins. Els grups i el calendari dels duels es poden consultar al portal web del torneig.

La cita pretén unir les millors escoles de futbol base del territori amb equips d'arreu del món per fomentar la formació des de ben petits. Un torneig que es disputa després del MICFootball i que se celebra a la Costa Brava durant la Setmana Santa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.