El SantCu comença a perfilar-se de cara a la nova temporada a Segona Catalana


  • Comparteix:

Naufal seguirà sent el capità del SantCu a la nova temporada / Font: Sant Cugat Futbol Club

Naufal seguirà sent el capità del SantCu a la nova temporada / Font: Sant Cugat Futbol Club

El Sant Cugat Futbol Club ha renovat el davanter i primer capità. Naoufal el Grhim, el migcampista i segon capità, Peski, i el lateral esquerre santcugatenc Arnau Benet. L'equip, entrenat per Joan Garcia, ha incorporat vuit jugadors i continua confeccionant la plantilla de cara al debut al grup 3 de Segona Catalana.

11 jugadors confirmats

La plantilla del SantCu, a dia d'avui, té 11 jugadors confirmats, però ben aviat s'aniran coneixent la resta de jugadors que integraran la plantilla 2019-2020. L'equip, recent descendit a Segona Catalana, vol confeccionar una plantilla competitiva amb una aposta decidida pel planter i per retornar a Primera Catalana. La pretemporada dels vermell-i-negres s'iniciarà el 12 d'agost i el primer partit de lliga serà el cap de setmana del 7 i 8 de setembre.

Renovacions d'alçada, fitxatges consolidats i aposta pel planter

Naufal, Peski i Arnau Benet van ser tres jugadors molt importants la temporada passada i han confirmat la seva continuïtat. Els fitxatges són tres jugadors consolidats a Segona Catalana com són el porter Toni Giménez i el davanter Kevin Caballero, tot dos procedents de les Franqueses, el central Àlex Rubió del Sabadell B, i cinc jugadors del planter. El lateral Marc Capel puja del filial, el central santcugatenc Marc Arnau arriba del juvenil del Sant Andreu, el porter Manel Martí i el migcampista Sergi Mas procedeixen del juvenil del SantCu i el porter Guillem Nadal arriba del juvenil de l'Europa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.