El triomf dels periodistes a la gespa

El clàssic partit entre periodistes i polítics torna amb victòria per als primers


  • Comparteix:

El clàssic torneig de futbol 'Alguna pregunta menys?' ha tornat aquest 2019, després d'un any d'absència, per enfrontar periodistes i polítics sobre la gespa. Ha estat a la ZEM Jaume Tubau en un matx en què els professionals de la informació han clavat una bona pallisa a la classe política amb un incontestable 11 a 7. Un partit en què Cugat Mèdia ha tingut una àmplia representació entre els jugadors. Alguns, autors dels gols com Pau Vázquez, que n'ha fet quatre, Àlex Masana, Martí González i Albert Prat. Ferran Mitjà, del Tot Sant Cugat, i Quim Lloveras, del servei de premsa municipal, també han tingut el seu moment de glòria davant els polítics.

Uns polítics que anaven curts de personal fins al punt que els periodistes han hagut de 'cedir' el tècnic de so de Cugat Mèdia, Adri Tirado, perquè ampliessin plantilla. El mateix Tirado els ha proporcionat gols, un marcador que també han fet créixer Marc Berruezo (JERC) i Álvaro Benejam, entre d'altres.

L'enfrontament s'havia celebrat tradicionalment en el marc de la Festa Major, però les dificultats de periodistes i polítics per assistir-hi amb un programa tan atapeït ha motivat l'avançament del partit.


B. Bella/ P. Soler

Molt contents per la victòria, ens hem esforçat tot i que els polítics ens han cansat amb tanta campanya electoral / Els periodistes ens han desgastat amb tant debat i tantes entrevistes en campanya



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.