La Federació de Penyes del Vallès del FC Barcelona tanca la temporada a Can Magí


  • Comparteix:

Aguns dels participants de la festa de cloenda de les Penyes del Vallès / Font. PB Sant Cugat

Aguns dels participants de la festa de cloenda de les Penyes del Vallès / Font. PB Sant Cugat

La Penya Blaugrana Sant Cugat ha estat la seu de l'acte de cloenda de la Federació de Penyes del Vallès del FC Barcelona a la ZEM de Can Magí. Aquest esdeveniment s'emmarca dins dels actes del 40è aniversari del club santcugatenc. 17 penyes han assistit a l'acte que ha estat marcat per un partit de futbol 7 i un àpat. L'exàrbitre de Primera Catalana Manel Nieto ha xiulat el matx. La Lliga de la passada temporada guanyada pel primer equip del FC Barcelona ha presidit el partit.

Penyes blaugranes assitents

Penya Solera Barcelonista de Castellar del Vallès, Penya Blaugrana de Montmeló, Penya Barcelonista Poble Nou de Sabadell, Penya Barcelonista Sant Fost de Sant Fost de Campsentelles, Penya Barcelonista de Santa Perpetua, Penya Blaugrana Parets del Vallès, Penya Blaugrana Ramón Llorens, Penya Barcelonista de Cardedeu, Penya Barcelonista Llinars del Vallès, Penya Barcelonista de Cerdanyola del Vallès, Penya Blaugrana Sabadell del Vallès, Penya Blaugrana Badia del Vallès, Penya Barcelonista de Ripollet, Penya Barcelonista de Mollet, Penya Barcelonista Figaró de Montmany, Penya Blaugrana de Bellaterra i la Penya Blaugrana de Sant Cugat del Vallès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.