Valldoreix-Almeda, Sitges-SantCu i Atlètic Junior-Bellvitge, jornada inaugural a Segona Catalana

El primer derbi serà el SantCu- Valldoreix, el 13 d'octubre a la ZEM Jaume Tubau


  • Comparteix:

Els tres equips santcugatencs ja coneixen el calendari de Segona Catalana / Font: Cugat Mèdia

Els tres equips santcugatencs ja coneixen el calendari de Segona Catalana / Font: Cugat Mèdia

Atlètic Junior-Bellvitge, Valldoreix-Almeda i Sitges-SantCu, aquesta és la primera jornada de lliga del grup 3 de la Segona Catalana de futbol que es disputarà el 7 i 8 de setembre. El primer derbi santcugatenc arribarà el 12 d'octubre entre el SantCu i el Valldoreix, el segon serà el 20 d'octubre entre l'Atlètic Junior i el SantCu i el tercer entre el Valldoreix i l'Atlètic Junior, el 24 de enovembre. La darrera jornada, el 31 de maig, el SantCu rep l'Atlètic Prat Delta, l'Atlètic Junior jugarà a casa amb el Sant Joan Despí i el Valldoreix ho farà a Vallvidrera contra el Bellvitge.

Atlètic Junior-Bellvitge, Morales davant el seu exequip

L'Atlètic Junior iniciarà la nova etapa d'Alberto Morales a la banqueta davant el Bellvitge. Precisament Morales debutarà amb el club blau-i-negre davant el seu exequip. Els santcugatencs afrontaran el primer desplaçament al camp d'un nouvingut, l'Almeda. La lliga la tancaran reben el Sant Joan Despí, un altre conjunt que acaba de pujar a la categoria.

Valldoreix-Almeda, duel de debutants

El Valldoreix afronta el segon curs a Segona Catalana i ho farà debutant al grup 3 després d'haver jugat la temporada passada al 2. Els verd-i-blancs debutaran a Vallvidrera davant l'Almeda, equip que acaba de pujar. El primer matx com a visitant serà al camp del San Mauro. L'últim partit de lliga també serà a casa contra el Bellvitge.

Sitges-SantCu, dos favorits a l'ascens cara a cara

El SantCu, recent descendit de Primera Catalana, visita el camp del Sitges, conjunt que ha absorbit la Joventut Ribetana i que lluitarà per pujar de categoria. Els santcugatencs debutaran a casa davant l'Atlètic Vilafranca. El curs també el tancaran a casa contra l'Atlètic Prat Delta.

Derbis, a mitja temporada

SantCu- Valldoreix (12 octubre).

Atlètic Junior- SantCu (19 octubre).

Valldoreix- Atlètic Junior (24 novembre).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.