FUTBOL: Assemblea Extraordinària de la penya Pericos de Sant Cugat


  • Comparteix:

La ratificació dels membres de la junta directiva, l'elecció del logo i la constitució com a associació oficial seran alguns dels temes que es tractaran a l'Assemblea Extraordinària que organitza Pericos de Sant Cugat. L'acte tindrà lloc avui a les 8 del vespre al Bar Cue i hi assistiran els socis i la junta directiva de la l'entitat blanc-i-blava.

La penya Pericos de Sant Cugat convoca avui a tots els seus socis a la primera assemblea general de l'entitat local. L'acte del dia començarà amb un informe en que la junta directiva explica com la penya s'ha constituït com una associació oficial segons la Generalitat de Catalunya. Un altre dels temes pilars del dia és la ratificació de la junta directiva.
Escoltem Víctor Ventura, vocal de comunicació de Pericos de Sant Cugat.

Victor Ventura

Hi ha gent que va començar a la junta i ara no continua i per això tractarem aquest tema


Una de les assignatures pendents que la penya blanc-i-blava espera tancar aquesta nit durant l'Assemblea Extraordinària és l'elecció del logo oficial.

Victor Ventura

Els logotips proposats estan exposats des de fa deu dies al Bar Cue i avui elegirem l'oficial


Durant l'acte també es tractaran els preparatius pel sopar inaugural de la penya, que possiblement se celebri el 25 de febrer, tot i que la data encara s'ha de confirmar.
El que sí està confirmat és el desplaçament previst per diumenge amb autocar a l'Estadi Lluís Companys per veure el partit entre l'Espanyol i el Mallorca. El preu és de 5 euros i l'autocar sortirà del Bar Cue a dos quarts de vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.