L'Atlètic Junior perd al camp de l'Almeda amb gol al minut 93 i encadena dues desfetes


  • Comparteix:

L'Atlètic Junior ha caigut al tram final del matx / Font: Atlètic Junior

L'Atlètic Junior ha caigut al tram final del matx / Font: Atlètic Junior

L'Atlètic Junior perd al camp de l'Almeda (1-0) a la segona jornada del grup 3 de la Segona Catalana de futbol. Els blau-i-negres han encaixat el gol de la desfeta al minut 93 obra de Samba. Els d'Alberto Morales han encadenat dues derrotes consecutives i cercaran de sumar els primers tres punts de la temporada diumenge que ve quan rebran la visita del San Mauro.

L'Atlètic Junior ha vist com l'equip local ha marcat el gol del triomf després d'una falta lateral i que després de diferents rebots ha acabat a la porteria blau-i-negre. L'Almeda ha exhibit un autèntic manual de joc directe que ha impossibilitat en cap moment el joc del Junior. Cornellà són un equip molt físic i que ha demostrat ser molt efectiu i perillós a pilota aturada. Els blau-i-negres han intentat a la segona meitat dominar més el joc, però no han pogut aconseguir cap gol. El tècnic, Alberto Morales, lamenta la derrota, però es mostra optimista pel bon joc fet per l'equip a les dues jornades.




Alberto Morales

L'equip aconseguirà els tres punts ben aviat. Estem tranquils i som optimistes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.