SantCu i Valldoreix es veuen les cares abans del derbi històric

Sergi Mas i Jacobo Fernández de Liencres analitzen el derbi entre SantCu i Valldoreix


  • Comparteix:

El SantCu i el Valldoreix disputen el derbi santcugatenc del grup 3 de la Segona Catalana de futbol aquest dissabte a les sis de la tarda. El vermell-i-negre Sergi Mas i el verd-i-blanc Jacobo Fernández de Liencres analitzen el derbi amb la igualtat com a definició del matx. Els dos conjunts ocupen la part alta de la classificació. El SantCu és setè amb 8 punts i el Valldoreix, cinquè amb 10.

Derbi històric a la ZEM Jaume Tubau entre el Sant Cugat Futbol Club i el Valldoreix Futbol Club. Dos equips joves que viuen en mons antagònics. El Valldoreix és una entitat creada fa pocs anys però amb una brillant història amb dos ascensos i el segon any consecutiu a Segona Catalana. Un dels jugadors destacats és Jacobo Fernández de Liencres. 23 anys, davanter i nou temporades a l'entitat i amb un segell d'identitat a la seva cama esquerra. Golejador, competitiu i amor per uns colors. Fernández De Liencres ressalta que és un partit complicat, però destaca la qualitat de la plantilla verd-i-blanca.

El SantCu, acabat de descendir de Primera Catalana, vol tornar a aquesta categoria amb una important aposta pel planter amb 11 jugadors de la casa. Un d'aquests joves és Sergi Mas, migcampista de 19 anys i des dels tres que milita al club vermell-i-negre. L'objectiu és estar a la part alta i viure el somni de jugar al primer equip. Mas espera guanyar el matx després de dues jornades sense bons resultats.




Jacobo Fernández

La plantilla és molt competitiva i ho demostra en cada partit.

Sergi Mas

Jugar al primer equip és un somni fet realitat. Des dels tres anys que estic al SantCu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.