El SantCu suma el quart triomf consecutiu davant l'Espluguenc en un matx ple d'efectivitat

Els santcugatencs encadenen quatre jornades sense encaixar cap gol


  • Comparteix:

Imatge del matx entre SantCu i Espluguenc / Font: Unifutcatv

Imatge del matx entre SantCu i Espluguenc / Font: Unifutcatv

El Sant Cugat Futbol Club encadena la quarta victòria consecutiva després de superar l'Espluguenc (4-0) a la jornada 10 del grup 3 de la Segona Catalana. Els vermell-i-negres han deixat el matx sentenciat en el primer temps amb doblet de Naoufal i diana de Guillem Benet. A la represa, Jordi Rodríguez ha fet el quart i que ha arrodonit el marcador. Els de Joan Garcia sumen quatre jornades sense encaixar cap gol i, d'aquesta manera, es converteixen en l'equip menys golejat del grup.

En aquest sentit, el segon entrenador del Sant Cugat, Nelson Ocampo, s'ha mostrat satisfet per la solidesa defensiva de l'equip. Ocampo considera que 'el bon ambient en el vestuari es reflecteix en el camp' i també destaca la importància que els jugadors li donen a les jugades a pilota aturada. 'Hem obert la llauna amb un gol d'estratègia, sempre intentem rascar en aquest tipus de jugades', ha asseverat el segon entrenador del conjunt vermell-i-negre.

El Sant Cugat intentarà prolongar la seva bona dinàmica el proper cap de setmana amb la visita al camp del Sant Joan Despí, que és el penúltim del grup i encadena tres derrotes seguides.








Nelson Ocampo

Hi ha un bon ambient, i això es reflecteix en el camp. Vam obrir la llauna amb un gol de jugada d'estratègia, els hi donem molta importància.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.