El Valldoreix i l'Atlètic Junior es veuen les cares en un derbi que enfronta dinàmiques oposades

Els de Jose Vargas, equip més golejador del grup, s'enfronten a uns blau-i-negres que no acaben de trobar la regularitat


  • Comparteix:

El Valldoreix FC i l'Atlètic Junior es veuen les cares aquest diumenge en un nou derbi santcugatenc que enfronta dos conjunts que arriben en dinàmiques oposades. Els verd-i-blancs, cinquens amb 21 punts, arriben a l'enfrontament com un dels equips revelació del grup 3 de la Segona Catalana i com el conjunt més golejador amb 24 gols. L'Atlètic Junior, per la seva banda, és dotzè amb 14 punts i no acaba de trobar la regularitat en els resultats tot i mostrar un bon nivell de joc. Per explicar les sensacions dels dos equips, el jugador del Valldoreix Imanol López i el jugador blau-i-negre Carles Riera han analitzat el derbi en un reportatge a Cugat Mèdia.

Tots dos equips arriben, això sí, després de no haver aconseguit sumar cap punt a la darrera jornada de la competició. El Valldoreix va perdre una oportunitat històrica d'assaltar el liderat al camp del Sitges, però l'equip local es va acabar imposant per 1 gol a 2 i va trencar la ratxa dels verd-i-blancs de cinc partits consecutius sense perdre. Per la seva banda, l'Atlètic Junior va caure per 1 gol a 3 a casa contra el Sant Andreu de la Barca, un dels equips capdavanters de la taula.

El jugador del conjunt blau-i-negre Carles Riera ha reconegut que els resultats 'no estan acompanyant a l'equip' però que la dinàmica de joc 'és bona'. Un partit que els d'Alberto Morales afronten 'amb molta il·lusió' per intentar seguir millorant i avançant cap a la part alta de la taula. Imanol López, del Valldoreix, ha explicat que l'equip té ganes de tornar al camí del triomf després de la derrota contra el Sitges per poder continuar així amb la bona dinàmica de resultats.

El partit es jugarà aquest diumenge a les quatre de la tarda al camp de futbol municipal de Mira-sol.




Carles Riera

Arribem amb moltes ganes. És veritat que els resultats no estan acompanyant però la dinàmica de joc és bona, estem millorant. Volem seguir treballant.

Imanol López

Portem bons resultats en aquesta temporada. Venim d'una derrota contra el Sitges i tenim ganes de tornar al camí del triomf.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.