El SantCu suma un punt valuós al minut 96 al camp del Prat Delta que el manté lider

Els santcugatencs esgarrapen un punt al camp del Prat Delta que els deixa líders

Naoufal ha tornat a marcar i suma nou gols a la primera volta / Font: Cugat Mèdia

Un gol de Naoufal el Ghrim al minut 96 permet que el Sant Cugat Futbol Club empati (2-2) al camp del Prat Delta i manté els santcugatencs com a líders del grup 3 de la Segona Catalana. Els vermell-i-negres han hagut d'igualar el partit en dues ocasions i han aprofitat l'ensopegada del Sitges per situar-se dos punts per damunt dels del Garraf, segon classificat. Els de Joan Garcia iniciaran la segona volta de campionat precisament davant els sitgetans.

Partit frenètic, boig i d'un alt nivell d'intensitat que s'ha vist entre dos conjunts d'estils antagònics, però amb un objectiu, guanyar. Els locals han sorprès els santcugatencs amb dos davanters ràpids i buscant les esquenes de la defensa vermell-i-negra. Alexandre Moya ha marcat al minut 30 després de beneficiar-se de diferents rebots i ha establert l'1 a 0. El SantCu ha canviat el sistema i ha buscat ser més directe i cercant espais entre línies.

A la represa, els vermell-i-negres han sotmès els pratencs i l'entrada de Ferran Vera ha estat clau per donar alegria i moviment a l'atac santcugatenc. Guillem Benet en un rebuig ha fet l'empat a 1 i el monòleg dels de Joan Garcia ha continuat i amb ocasions molt clares sense encert. El local Diego Martin ha fet el 2 a 1 al minut 83, gol molt protestat pels santcugatencs que han demanat fora de joc. L'àrbitre ha afegit sis minuts al temps reglamentari i en el darrer sospir, el capità, Naufal, ha establert l'empat a 2 definitiu. El segon entrenador de l'equip, Nelson Ocampo, ressalta l'esforç de l'equip en sumar un punt en un camp molt complicat.

La primera volta ja ha finalitzat amb el SantCu com a líder i amb un balanç de 12 victòries, dos empats i tres derrotes.