Narcís Barrera deixa l'Atlètic Junior i fitxa per l'Andorra com a segon entrenador

El gironí, que només ha jugat dos partits amb el conjunt santcugatenc, s'uneix al cos tècnic de Nacho Castro


  • Comparteix:

Narcís Barrera és el nou segon entrenador de l'Andorra / Foto: Guillem Babitsch

Narcís Barrera és el nou segon entrenador de l'Andorra / Foto: Guillem Babitsch

Narcís Barrera deixa l'Atlètic Junior i marxa a l'Andorra com a segon entrenador. El gironí, que només ha disputat dos partits amb el conjunt santcugatenc, s'uneix així al cos tècnic de Nacho Castro, la flamant incorporació del club andorrà per intentar millorar els resultats de l'equip al grup 3 de la Segona Divisió B. En una entrevista a Cugat Mèdia, Barrera ja va explicar que quan va comunicar al llavors entrenador de l'Horta que volia marxar, aquest li va demanar que es quedés amb ell al cos tècnic. Finalment, i després que Castro s'hagi convertit en el nou entrenador del conjunt dels Pirineus, Barrera ha acceptat ser el seu segon i acabar amb la seva curta etapa com a jugador de l'Atlètic Junior.

Tot i només jugar dos partits, Barrera va aconseguir estrenar-se com a golejador davant el Molins de Rei fa dues setmanes amb un doblet. A més de deixar l'equip, el gironí també deixarà d'entrenar el benjamí A i el cadet B del club santcugatenc.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.