El Valldoreix s'emporta el derbi davant el SantCu amb gol d'Imanol al minut 86

Els valldoreixencs superen els santcugatencs en un duel ple de tensió i emoció

El Valldoreix s'ha endut el derbi davant el SantCu / Font: Valldoreix FC

El Valldoreix supera (1-0) el Sant Cugat Futbol Club a la jornada 23 del grup 3 de Segona Catalana. Un gol d'Imanol, al minut 86, serveix per superar el SantCu, que continua líder, però que continua errat de cara a porteria. Els vermell-i-negres han disposat de clares ocasions de gol, però sense encert en els metres finals. El SantCu comparteix lideratge amb el Prat Delta i rebrà la propera jornada el Junior. El Valldoreix, setè, visita el camp del Vilafranca, equip de la part baixa.

El Valldoreix és l'únic equip que fins al moment ha estat capaç de guanyar els dos partits al SantCu. Els valldoreixencs han aprofitat una de les poques ocasions clares de gol per endur-se els tres punts en joc. El matx s'ha trencat des dels primers minuts de joc, tot i que el domini de la pilota ha estat pers als visitants.

Les dues ocasions més clares del primer temps han estat per al SantCu amb un xut de Guillem Benet, en un u contra u, que el porter verd-i-blanc ha desviat a còrner. La segona gran ocasió ha arribat a les acaballes del primer temps amb un xut de Ranera que ha impactat en el travesser. Mitja part amb el 0 a 0 inicial.

A la represa, el Valldoreix s'ha apoderat del joc directe davant un SantCu que volia proposar, però sense encert a la darrera passada. Els valldoreixencs han trobat premi en una ràpida jugada de contraatac culminada per Imanol al minut 86. Els vermell-i-negres encara han disposat de dues ocasions més i la més clara la del central Marc Arnau que ha rematat amb el cap una falta lateral i amb el porter batut l'ha enviat fora.

El derbi cau del bàndol valldoreixenc i el SantCu que empata a 46 punts amb el Prat Delta, segon, i suma un més que el Bellvitge, tercer, i dos més que el Sitges, quart.