El futbolista santcugatenc Ramon Juan cerca l'ascens a Segona A amb el Cornellà

El porter afronta el tercer play-off consecutiu d'ascens amb el conjunt del Baix Llobregat


  • Comparteix:

Ramon Juan durant un matx amb el Cornellà / Font: UE Cornellà

Ramon Juan durant un matx amb el Cornellà / Font: UE Cornellà

El porter santcugatenc del Cornellà, Ramon Juan, afronta el tercer play-off consecutiu amb el Cornellà a Segona Divisió A. El Cornellà haurà de superar tres eliminatòries a partit únic per ascendir i el primer escull serà l'Eivissa aquest dissabte al vespre a Màlaga. Els cornellanencs arriben a la cita després de finalitzar quarts al grup 3 de Segona B mentre que el rival balear ha acabat en segona plaça al grup 1.

Amb només 20 anys, Ramon Juan ha disputat els 28 partits de lliga amb el Cornellà i en 12 ha mantingut la porteria a 0. Els del Baix Llobregat són el quart equip menys golejat del grup 3 de Segona B i afronten per tercera temporada consecutiva el play-off d'ascens a Segona A.

El primer rival serà l'Eivissa, conjunt menys golejat dels quatre grups de Segona B i subcampió del grup 1 i només superat a la classificació per l'Atlético Baleares.

Juan és conscient de la dificultat del rival, però a partit únic poden passar moltes coses. La solidesa del bloc i l'equilibri defensa- atac són alguns dels punts forts del Cornellà.

Ramon Juan va arribar al Cornellà sent infantil de segon any procedent de la Damm. Des d'aquell moment, Juan ha anat passant per totes les categories de l'entitat.




Ramon Juan

Som optimistes, són tres play-off consecutius i aquest ha de ser l'any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.