Ramon Juan assoleix l'accés a la segona ronda del play-off d'ascens a Segona amb el Cornellà

El Cornellà supera per 2 a 1 l'Eivissa i ja espera rival per a la següent ronda

Temes relacionats

El futbolista santcugatenc Ramon Juan cerca l'ascens a Segona A amb el Cornellà (15/jul/20)

Ramon Juan durant el matx davant l'Eivissa / Font: UE Cornellà

El porter santcugatenc del Cornellà, Ramon Juan, assoleix l'accés a la segona ronda del play-off d'ascens a Segona Divisió A després de superar (2-1) l'Eivissa en un matx disputat aquest dissabte. Ramon Juan, amb només 20 anys, ja espera rival al sorteig que es farà aquest dilluns a Madrid. Els verds han superat l'equip balear amb dos gols al primer quart d'hora i després han mantingut l'avantatge, tot i el gol de l'Eivissa en el segon temps. El Cornellà va finalitzar quart al grup 3 de la Segona Divisió B.

El Cornellà va sortir com un coet i al minut 17 ja dominava per 2 gols a 0 sorprenent l'Eivissa. Un conjunt balear que arribava al matx sent l'equip menys golejat dels quatre grups de la Segona Divisió B. Els verds es van adaptar al camp del Ciudad de Màlaga on es juga aquesta fase d'ascens.

El porter Ramon Juan és el tercer play-off que disputa de manera consecutiva i no va tenir massa feina. El gol encaixat va ser en pròpia porteria. Els cornellanencs ja esperen rival per a la propera ronda. Els verds han de superar dues eliminatòries més per pujar a la Segona Divisó A del futbol estatal.