Un doblet de Raimon Mallol certifica el triomf del Mira-sol davant el Junior

Els mirasolencs han decidit el matx al segon temps davant els blau-i-negres


  • Comparteix:

Raimon Mallol ha signat un doblet en el triomf del Mira-sol Baco / Font: Cugat Mèdia

Raimon Mallol ha signat un doblet en el triomf del Mira-sol Baco / Font: Cugat Mèdia

El Mira-sol Baco s'ha endut el derbi del grup 8 de la Tercera Catalana de futbol després de superar (2-0) el Junior B en matx corresponent a la segona jornada de competició. Un doblet de Raimon Mallol ha certificat el triomf verd-i-negre en un derbi ple d'ocasions de gol. El Mira-sol comparteix lideratge amb el Corbera i l'Olesa mentre que el Junior B ocupa la dotzena posició.

Derbi emocionant entre dos conjunts que no han renunciat al seu estil ofensiu i de transicions ràpides. Els dos equips han exhibit un bon joc, però els locals han estat més eficients de cara a porteria. Els dos equips s'han quedat amb 10 jugadors al minut 42 quan el mirasolenc Ivan Rodríguez i el visitant Iker Jansa han estat expulsats.

A la represa, un còrner on el davanter Rai Mallol ha definit i un penal executat pel mateix jugadors han servit perquè els tres punts es quedessin a Mira-sol. Rai Mallol suma quatre gols en les dues jornades que s'han disputat.

El tècnic del Junior B, Francesc Puig, lamenta el primer gol encaixat i les ocasions desaprofitades en el primer temps. El Mira-sol visita la propera jornada el camp de l'Abrera i el Junior B rep la visita de l'Olesa.







Francesc Puig

Hem desaprofitat moltes ocasions en el primer temps.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.