Álvaro Bretons, com fer un hat trick en set minuts de partit amb el Valldoreix

Bretons suma cinc gols en dues jornades i continua sent el referent ofensiu dels valldoreixencs

Álvaro Bretons durant un matx amb el Valldoreix / Font: Valldoreix FC

Álvaro Bretons s'ha convertit en el protagonista de la jornada 2 al futbol català després de completar un pòquer de gols (6-1) en el triomf del Valldoreix FC davant l'Òdena. Bretons suma cinc dianes en dues jornades i és un dels referents ofensius dels valldoreixencs que visiten aquest diumenge al camp del Sant Andreu de la Barca.

El jugador del Valldoreix ha anotat tres gols en els primers set minuts de partit davant l'Òdena i ha demostrat el seu olfacte golejador. Un 3 a 0 que ha deixat sentenciat el matx. El quart gol de Bretons ha arribat al minut 52.

El valldoreixenc lidera la taula de golejadors del subgrup 3B de Segona Catalana. Bretons es mostra sorprès per marcar aquestes quatre dianes en tan pocs minuts de joc.

El jugador del Valldoreix va marcar sis gols en 21 partits la temporada passada i ara ja en suma cinc en només dues jornades.