Lluís Fernández- Alá: 'Volem que el Barça torni a ser dels socis'

El precandidat santcugatenc es mostra convençut de convertir-se en candidat


Temes relacionats

Lluís Fernández: 'La dimissió de Bartomeu és l'últim acte de barcelonisme' (28/oct/20)


  • Comparteix:

Lluís Fernández- Alá al programa 'Esport en Marxa' / Font: Cugat Mèdia

Lluís Fernández- Alá al programa 'Esport en Marxa' / Font: Cugat Mèdia

El precandidat santcugatenc a les eleccions del FC Barcelona Lluís Fernández- Alá ha explicat al programa 'Esport en Marxa' que un dels objectius principals és que 'el Barça torni a ser dels socis i que tothom s'hi senti representat'. 'Tenim una xarxa de col·laboradors estesa per tot Catalunya amb un ampli suport per ser una candidatura alternativa al passat'. Fernández-Alá donarà a conèixer en els propers dies els noms de l'àrea esportiva i d'altres integrants de la precandidatura.

ESCOLTA-HO

Lluís Fernández- Alá ja fa més d'un any que prepara la precandidatura al FC Barcelona. Fernández- Alá defineix com "taca d'oli" el moviment de la seva precandidatura per tot Catalunya amb diferents punts de recollida de signatures per passar el tall i convertir-se en candidat.

"Sense ser un gran conegut com Laporta o Font, la meva candidatura vol ser una alternativa real i nova" diu el santcugatenc. "Volem que les penyes, els socis i els diferents estaments del club siguin escoltats i recuperin la seva identitat" argumenta Fernández-Alá.

Un dels punts destacats sobre l'àrea esportiva és el retorn d'Albert Benaiges a la direcció de la Masia. "És un dels grans ideòlegs del planter i el volem al club" destaca Fernández- Alá. Sobre Messi "no hi ha cap debat perquè ha de seguir al Barça sent el mirall dels joves del planter".




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.