Riera obre la porta a associar-se amb altres precandidats a la presidència del Barça 'si és el millor' per al club

El precandidat a la presidència del Barça ha iniciat a Sant Cugat la recollida de signatures per poder presentar-se a les eleccions


  • Comparteix:

Riera, al centre amb corbata blaugrana, envoltat de familiars per engegar la recollida de signatures / Foto: Cugat Mèdia

Riera, al centre amb corbata blaugrana, envoltat de familiars per engegar la recollida de signatures / Foto: Cugat Mèdia

El precandidat santcugatenc a la presidència del Barça Pere Riera deixa la porta oberta a possibles pactes amb altres aspirants a posar-se al capdavant de l'entitat, sempre que aquesta sigui la millor opció per al club. Ho ha dit en declaracions a Cugat Mèdia aquest dimecres a la seu de la seva candidatura, ubicada a Sant Cugat i on ha engegat la recollida de signatures (en calen 2.257) per poder ser candidat oficialment. Anar de bracet de les penyes i dels socis i eixugar l'endeutament són alguns dels pilars del seu programa.

En una trobada acompanyat de familiars i amics, Riera ha posat sobre la taula la necessitat que les penyes i els socis tinguin més pes a l'hora d'incidir en les decisions que es prenen al club. Per això, planteja que es facin canvis als estatuts per assolir-ho. El santcugatenc defensa el caràcter del Barça com a institució i vol blindar l'entitat perquè no es converteixi en un futur en una societat anònima, ja que d'aquesta manera els socis perdrien força.

Quant a la situació econòmica del Barça, ha lamentat que els precandidats no disposen de prou informació quant als comptes del club. "Preocupa el deute a curt termini", que xifra en 400 milions d'euros. Assegura, això sí, que aquesta situació "té solució", però que cal posar tots els elements sobre la taula per establir un rumb en matèria financera.

Preguntat per qui l'acompanyarà en aquest projecte, Riera no es mulla: "La majoria de persones del projecte estem en actiu en el món professional i, per respecte a les empreses, no podem donar noms i cognoms", argumenta.


Pere Riera

Tots volem el millor per al Barça i si això és fer agrupacions amb altres candidats, no ens importaria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.